Jorien Muilwijk


Hallo iedereen,

Enige tijd geleden stond er op facebook een berichtje van Y.Photography waarin een “sponsorruiter” werd gevraagd zich aan te melden voor het maken van een fotoshoot.

Kortgeleden werd er door Yoni (eigenaresse van Y.Photography) contact met mij opgenomen en ze vertelde dat ze mij graag als sponsorruiter wilde gaan volgen en mooie foto’s wil gaan maken van Esteban en mij.

We zullen ons kort even voorstellen.

Mijn naam is Jorien Muilwijk, 24 jaar en ben woonachtig in Koewacht.

Paardrijden doe ik al vanaf jonge leeftijd. Heb pony-lessen gevolgd bij Hippisch Centrum Midden Zeeuws-Vlaanderen te Westdorpe wat ik heel leuk vond.  Uiteindelijk kwam het er van dat ik op 13-jarige leeftijd een paard heb gehad, te weten Nadia. Met haar en door haar heb ik leren paardrijden.

Nadia is ook de moeder van Esteban, geboren 8 mei 2009. De vader van hem is het top dressuurpaard Rubiquil.

Op ongeveer 4-jarige leeftijd heb ik hem zelf zadelmak gemaakt en tot op de dag van vandaag is hij zeer braaf en werkwillig. We volgen uiteraard nog wel les maar hij heeft een super lief karakter. Op dit moment rijden we dressuur op Z2-niveau. Er is nog voldoende werk aan de winkel maar de uitdaging en motivatie om met hem te werken doen we met veel plezier en we genieten elke dag van elkaar

   

Voel mij heel blij en zeer vereerd dat ik de sponsorruiter mag zijn van Y.Photography.